Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Update – op dit moment kunnen we vanwege de corona maatregelen geen nieuwe wandelingen inplannen. De eerstvolgende wandeling is gepland op zaterdag 14 november. Zodra er weer groepen groter dan 4 bij elkaar mogen komen, maken we hier de details bekend. Als eerste geïnformeerd worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!Wegens groot succes organiseren we nogmaals een bergwandelworkshop.
(update 21-jul: nog 2 plekken beschikbaar)

Op zaterdag 25 juli organiseren Shanna Bussink van Rayu (uit aflevering 3 van de podcast) en Antonette Spaan van We12Travel weer een wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen! Alle vrouwen tussen de 20-50 jaar die zonder al te veel moeite minimaal 15 kilometer kunnen lopen zijn van harte welkom! 

Vanwege het coronavirus zal dit in een wat andere vorm zijn dan de vorige wandeling. We willen namelijk zo goed mogelijk omgaan met de door de RIVM gestelde voorwaarden. 

Dit betekent dat wij deze keer wandelen met een groep van maximaal 12 deelnemers. Mocht het (te) druk blijken en/of worden onderweg, dan splitsen we de groep op in twee groepen. We kiezen waar mogelijk voor brede paden zodat we genoeg afstand kunnen houden van tegemoetkomende wandelaars en passen indien nodig de route ter plekke aan.

De wandeling heeft deze keer het thema ‘Bergwandelen’. We nemen je mee naar enkele van de mooiste heuvels van ons land bij het Rijk van Nijmegen om te oefenen voor bergwandelen. Tijdens de wandeling leer je alle ins en outs van het bergwandelen: Hoe bereid je je het beste voor op al die hoogtemeters? Hoe kun je hier specifiek voor trainen? Hoe zorg je er voor dat je minder snel last van je knieën gaat krijgen met de afdaling? Maar ook bijvoorbeeld hoe en waarom je wandelstokken in de bergen kunt gebruiken en waar je allemaal rekening mee moet houden in de bergen.

Onderweg picknicken we (zelf je lunch meenemen) en de dag sluiten we gezellig af met een drankje.

Let op: ook bij slecht weer gaat de wandeling gewoon door, want er bestaat immers geen slecht weer, alleen slechte regenkleding!

De kosten voor de deelname bedragen € 29,95 per persoon

Hiervoor krijg je van ons:
– een gezellige en leerzame dag met gelijkgestemde vrouwen
– Een uitgebreide en informatieve bergwandelworkshop
– Een drankje aan het einde van de dag (buiten, corona proof!) 


Aanmelden kan via email op wandeling @ avontuurlijkevrouwen.nl 

Handig om te weten:
– Datum en tijd: zaterdag 25 juli om 09.30 uur tot ca. 16.30 uur
– Het start- en eindpunt is bij het treinstation van Mook-Molenhoek
– Minimum aantal deelnemers: 6 / Maximaal aantal deelnemers: 12
– De wandelafstand is ca. 15-18 kilometer
– Lunch dien je zelf mee te nemen
– Annulering tot een week voor het evenement: kosteloos / annulering vanaf een week voor het evenement: 100% kosten

Deelname geschiedt volledig op eigen risico en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor welke vorm van schade dan ook. 

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Femke:
 “Een goed georganiseerde wandeldag door 2 avontuurlijke vrouwen, het motiveert mij, om een avontuur “echt” te gaan beleven met de juiste voorbereiding. “

Eveline:
“Ik kwam voor gezelligheid en een mooie wandeling over de Mookerheide, maar ging naar huis met bergen kennis en een ontembaar enthousiasme om mijn volgende hike te plannen.”

bergwandelworkshop
De bergwandelworkshop van 13 juni
E-BoekIn 10 Stappen naar een Avontuurlijker leven

Wil jij een avontuurlijker leven leiden? Vaker uit je comfortzone gaan en spannende dingen zonder angst aangaan? In het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ neem ik je mee op avontuur.