Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

De eerste wandeling heeft inmiddels plaats gevonden. De volgende datum wordt binnenkort hier bekend gemaakt. Als eerste op de hoogte gebracht worden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief helemaal onderaan deze pagina!


Op zaterdag 15 februari organiseer ik samen met Shanna van Rayu, die je nog kent uit aflevering #3 van de podcast, een wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen op de Veluwe. Alle vrouwen tussen de 20-50 jaar die zonder al te veel moeite minimaal 15 kilometer kunnen lopen zijn van harte welkom!

Tijdens de wandeling door, over en langs enkele van mijn favoriete plekken op de Veluwe, heb je de kans om andere avontuurlijke vrouwen te ontmoeten, elkaar vragen te stellen en te inspireren en gebruik te maken van de expertise van Shanna en mij op het gebied van avontuur, hiken en alles wat hiermee te maken heeft!

Naast de bijzondere wandeling leer je ook hoe je om moet gaan met spannende situaties tijdens wandelen. Bijvoorbeeld om (alleen) als vrouw op pad te gaan, hoe je je minder uit het veld laat slaan als je langs honden en hooglanders moet lopen en hoe je hoogtemeters kan trotseren als je de diepte kan zien. Leer simpele en praktische tips en tricks om je wat zekerder te voelen: tijdens de wandeling hebben we een avontuurlijk element ingepland, waarbij het geleerde direct in de praktijk gebracht kan worden. Wandel je al met opgeheven hoofd en stressloos over de paden? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom want we gaan er ook gewoon een super gezellige dag van maken!

Onderweg picknicken we (zelf je lunch meenemen) en de dag sluiten we gezellig af met een drankje.

Let op: ook bij slecht weer gaat de wandeling gewoon door, want er bestaat immers geen slecht weer, alleen slechte regenkleding 😉 !

De kosten voor de deelname bedragen € 14,95 per persoon

Aanmelden kan via email op info @ avontuurlijkevrouwen.nl

Handig om te weten:
– Datum en tijd: zaterdag 15 februari om 10.30 uur
– Het start- en eindpunt is ca. 1 km lopen van een treinstation, er is voldoende parkeerplek
– Minimum aantal deelnemers: 10 / Maximaal aantal deelnemers: 15
– De wandelafstand is ca. 15 kilometer
– Lunch dien je zelf mee te nemen
– Drankje (1 pp) aan het einde van de dag is inbegrepen
– Annulering tot een week voor het evenement: kostenloos / annulering vanaf een week voor het evenement: 100% kosten
– De exacte locatie krijg je ca. een week voor vertrek van ons door

Deelname geschiedt volledig op eigen risico en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor welke vorm van schade dan ook.

We zien je graag op 15 februari!

Antonette & Shanna
  • Naast alle boeken die ik dit weekend ga lezen, duik ik ook in de nieuwe editie van @jouwactievenatuur die ik opgestuurd kreeg van Ilonne van @basbuitensport 🙏🏼 met een mooie mention voor de podcast. Ook lezen? Bestellen kan in de webshop van Bas Buitensport! 
#jouwactievenatuur #magazine #podcast #avontuurlijkevrouwen #ikblijfthuis #avontuur #natuur
  • Vanochtend vroeg op om een sunrise yoga te doen op de hei in een bevroren landschap. Inclusief wandeling er naartoe en terug naar huis mn dagelijkse dosis beweging in the pocket dus ik #blijfthuis de rest van het weekend. Be safe allemaal 💙
#yoga #sunrise #instaveluwe #avontuurlijkevrouwen #avontuur #outdoor
  • Fijn weekend 💜 
#avontuurlijkevrouwen #besafe #dreamnowtravellater
  • In mijn ‘achtertuin’ vond ik deze gisteren, tijdens een wandeltocht die ik maakte. Helaas was ie afgesloten vanwege het Coronavirus. Héél even dacht ik ‘ach wat zou het, er is toch niemand’ maar uiteraard heb ik me, ondanks de stilte op deze normaal gesproken (naar ik verwacht) drukke plek netjes aan de regels gehouden. Die toren op komt wel een keer, want nu weet ik hem te vinden. Maak er een mooie dag van 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #podcast #instaveluwe #opdeveluwe #wandelen #doorwerth
  • Vind jij het ook zo lastig om goede wandelsokken te vinden? In mijn nieuwste artikel op @we12travel doe ik een uitgebreide wandelsokken voor dames test. Van goedkoop tot duur(zaam) en van merinowol tot katoen. En als bonus met tips van wandelexperts @basbuitensport - @rayuhikeprep en @wandawandelt ... link en bio ohja eennehhh ... als je via een van de links een bestelling doet krijg ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou! 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #wandelen #wandelsokken #outdoor #outdoorlife
  • Wie heeft er nog meer in de tuin gekampeerd en bij het kampvuur gezeten afgelopen week? 🔥
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #podcast #fire #kampvuur #kamperen #microavontuur #buitenopjebest #jouwactievenatuur #outdoor #outdoorlife

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.