Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Een review van de Veluwe Winter Hike en what’s next?

Het leek me leuk om, nu we twee maanden verder zijn in het nieuwe jaar, even terug te blikken op de eerste maanden van 2021. En vooruit te kijken naar wat er gaat komen. Ook voor Avontuurlijke Vrouwen is het momenteel een onzekere tijd, maar gelukkig heb ik leuke partners in mijn omgeving met wie ik kan kijken naar wat wél kan (in plaats van wat niet kan).

De Veluwe Winter Hike

Enkele weken geleden organiseerde ik samen met Janine van Dutch Outdoors de Veluwe Winter Hike. We waren al sinds afgelopen oktober met elkaar in gesprek over het bundelen van de krachten tijdens een wandelevent op de Veluwe. Echter gooide de overheid dit najaar roet in het eten door alle kleinschalige evenementen te verbieden. Gelukkig vonden wij, in samenwerking met Ede Marketing, een manier om een corona-proof women only wandelevenement te organiseren. We maakten een 15 & 20 kilometer lange wandelroute door onbekende plekken op de Veluwe en meer dan 40 vrouwen schreven zich in voor het evenement.

We begonnen de dag bij Restaurant Stam in Ede met een warme drank en wat lekkers om mee te nemen voor onderweg. Halverwege de dag wachtte een lekkere lunch bij Mossel en aan het einde kregen de deelnemers een kleine herinnering aan deze dag mee.

De deelnemers kijken er met veel plezier op terug. Het weer kon niet beter, de paden waren veelal leeg en de omgeving was prachtig. Ben je, wellicht na deelname aan de wandeling op zoek naar mee wandeltips voor de Veluwe? Bezoek dan mijn nieuwe website Wandelen op de Veluwe – hier vind je talloze wandelroutes en andere leuke tips!

Spring Hike

Zou je nog graag eens meewandelen? Janine organiseert dit voorjaar de Spring Hike op de Kampina in Brabant. Uiteraard weer corona-proof en dus in duo’s!

Ik ben er dat weekend niet bij want ik ben elders aan het werk, maar dit najaar bundelen we opnieuw de krachten. We organiseren dan de Wine & Hike in de Moezel in Duitsland. Helaas nog even wachten dus, maar het ziet er naar uit dat we voorlopig nog niet naar het buitenland mogen, dus september leek ons de mees veilige keuze. Heb je interesse om mee te gaan op deze trip? Neem dan contact op met Janine, dan zet ze je op de lijst! Nu al benieuwd wat we gaan doen? Neem dan vast een kijkje in dit blogartikel!

Female on the Trail Masterclasses

Samen met Shanna Bussink organiseer ik komende maand drie supergave en inspirerende online masterclasses.

Heb jij altijd al een trektocht willen maken? Wil je mooie plekken ontdekken, jezelf ontwikkelen en meer opgaan met de natuur? Dan is deze masterclass-serie voor jou!

Als professionele avonturiers delen we uit eigen kennis en ervaring heel veel inspiratie, diverse mogelijkheden en waardevolle tips met je over drie uiteenlopende onderwerpen die tenminste één ding overeenkomstig hebben; als vrouw zelfverzekerd op pad gaan. We bespreken hoe je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op avontuur, geven praktische adviezen uit dertig jaar ervaring on the trail en zorgen dat je zo bestendig mogelijk de paden kunt betreden.

Meedoen? Check dan deze pagina!

Evenementen voor avontuurlijke vrouwen

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om evenementen te organiseren. Alhoewel er met potlood al wat ideeën in de agenda staan voor de maand april, kan ik daar pas meer over zeggen zodra de overheid de maatregelen versoepelt. Het is helaas even niet anders … ik hoop jullie in ieder geval snel online te zien en te spreken en wens jullie voor nu een hele mooie maand maart toe!

Liefs,

Antonette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *