Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

De badkamer is niet alleen een praktische plek om je klaar te maken voor een nieuwe dag, of dezelfde dag later in de avond weer af te sluiten. De badkamer is ook een plek van ontspanning, even tot rust komen door een plons in bad te nemen, alles van je af te laten stromen onder de douche, en om gewoon even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Maar om volledig te kunnen uitrusten en ontspannen in die badkamer, is het natuurlijk wel van belang dat deze goed matcht met wat jij mooi vindt. 

Staat er een verhuizing op de planning, heb jij net een nieuw huis gekocht en zal je hiervoor de badkamer moeten uitzoeken of ben je überhaupt gewoon toe aan een frisse wind door de badkamer? We nemen je graag mee door een aantal verschillende badkamerstijlen; wie weet vind jij hier je inspiratie en is het hallo, nieuwe badkamer! 

Minimalistisch en elegant

In deze badkamer stijl draait het om praktische, strakke oplossingen voor het opbergen van je spullen, waarbij eenvoud ook een grote rol speelt. Deze badkamer stijl heeft een rustige uitstraling, waar neutrale kleuren bij passen zoals wit, beige en grijstinten. Minimalistische badkamers hebben vaak weinig decoratie; de focus ligt op hoogwaardige materialen en een opgeruimde, strakke en schone sfeer! 

Landelijk en rustiek

Bij een rustieke badkamer trek je de warmte van het platteland naar binnen. Hierbij kan je denken aan houten elementen, muren van bakstenen en natuurlijke kleuren, zoals bruin. Door houten meubels en accessoires in de badkamers toe te voegen, creëer je een warme uitstraling; in combinatie met steen een aardetinten die de natuurlijke sfeer versterken kom je elke avond thuis in een warm bad aan badkamer! Vintage accenten en decoratieve details kunnen worden toegevoegd voor karakter in deze soort stijl badkamer. 

Klassiek chique

Een uitstraling van luxe; kroonluchters, marmeren bladen, sierlijke spiegels, details op de tegels baden die vrij op pootjes staan… Dit in combinatie met zachte kleuren zoals pastel, en gouden tinten, geven jouw badkamer een ongelooflijk luxe uitstraling waarin je heerlijk kan ontspannen. 

Wellness badkamer

Met een wellness badkamer kan je heerlijk ontspannen binnen in jouw huis. Zachte kleuren, natuurlijke materialen en een rustige verlichting maken een kalme sfeer. Ga voor een vrijstaand bad, een regendouche en voeg natuurlijke elementen toe zoals hout en planten. Uiteindelijk zal jouw wellness badkamer een oase van rust en ontspanning zijn, waarmee je je zelf ultiem kan belonen na een dag lang hard werken. 

Tip!: Wil je advies over een nieuwe badkamer, neem dan eens contact op met badkamer winkel Hilversum voor luisterende oren en eerlijke adviezen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *