Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Geniet jij ook zo van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen? Overweeg dan om mij te ondersteunen in deze enerverende tijden als zelfstandig ondernemer. Dit kan al heel makkelijk! Bijvoorbeeld door een aankoop te doen of een reservering te maken bij een van mijn favoriete online winkels en shops:

Bol.com
Bever
Booking.com
Natuurhuisje.nl
Ebook.nl
Backpackspullen.nl
Decathlon.nl

Note: dit zijn affiliate links. Indien je via een dergelijke link een aankoop doet of reservering maakt, ontvang ik mogelijk en (belangrijk!) zonder extra kosten voor jou een bescheiden commissie.

E-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’

Wist je dat ik een e-book heb geschreven?

Avontuurlijk zijn maakt je leuker, zelfverzekerder, zelfstandiger, weerbaarder en wijzer. Je hoeft er geen bergen voor over te steken of oceanen voor te trotseren. 

Aan de hand van 10 eenvoudige stappen die voor iedereen uitvoerbaar zijn binnen de huidige maatregelen, leg je de basis voor een avontuurlijk leven. Je leert hoe het is om uit je comfort zone te gaan, te navigeren op basis van herkenningspunten en stappen te zetten naar een lichter, leuker en avontuurlijker leven. Dit bereid je voor op de grote avonturen die gaan komen, mocht je daarvoor open staan.

Interesse? Bekijk dan hier de mogelijkheden om het boek te bestellen! Van elk verkocht boek gaat er 3 euro naar de podcast en 6 euro naar mijn droomavontuur: het lopen van de 3.000 kilometer lange Te Araroa Track in Nieuw-Zeeland.

Koop nu mijn e-book!

Doneren

Heb je geen interesse om online iets te kopen? Dan kun je uiteraard ook doneren. Dat kan al ter waarde van een kop koffie en eenmalig (top) of maandelijks (topper!).

De doneerpagina vind je hier!