Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.
 

Wat is avontuur?
Wist je dat avontuurlijk leven eenvoudiger is dan je denkt? Avontuur heeft namelijk geen vaste definitie en geen vaste vorm. Wat een avontuur is, bepaal jij zelf. Een keer naar een andere supermarkt? Een wandeling door de duinen in plaats van door het bos? Een fietstocht maken zonder vaststaande eindbestemming? Een trektocht door de Himalaya? Een avontuur kan heel klein maar ook heel groot zijn.

Antonette Spaan begon haar avontuurlijke leven jaren geleden toen ze besloot op reis te gaan naar ‘Down Under’ en leerde de afgelopen 20 jaar dat een avontuurlijke mindset te trainen is. Dat je avontuur kunt vinden in alledaagse dingen en dat je daar zeker niet naar de andere kant van de wereld voor hoeft om het te beleven. Met haar micro-avontuur blogs op haar website We12travel toont ze aan dat je ook binnen je eigen omgeving steeds weer uit je comfort zone kunt gaan.

Wat doet avontuur met je?
Avontuur geeft je een euforisch en onoverwinnelijk gevoel. Het brengt je (opnieuw) tot leven en tovert een glimlach op je gezicht. Avontuur geeft je zelfvertrouwen, groei, creativiteit en veerkracht. Avontuur maakt je leven leuker. Het haalt je uit je dagelijkse sleur en maakt je leven een ware belevenis.

Huur Antonette in als spreker
Tijdens haar presentatie ‘Lef – in 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ inspireert Antonette op energieke wijze iedereen die kennis wil maken met een avontuurlijker leven. Met concrete tips die voor iedereen toepasbaar zijn zorgt ze ervoor dat je met nieuwe energie je pad vervolgt. Met een frisse blik voor de toekomst, met nieuwe ideeën en met een flinke dosis inspiratie.

De presentatie duurt een uur maar is naar wens uit te breiden of in te korten.

Benieuwd? Stuur Antonette een bericht op info @ avontuurlijkevrouwen.nl of neem contact met haar op via het contactformulier.

  • Naast alle boeken die ik dit weekend ga lezen, duik ik ook in de nieuwe editie van @jouwactievenatuur die ik opgestuurd kreeg van Ilonne van @basbuitensport 🙏🏼 met een mooie mention voor de podcast. Ook lezen? Bestellen kan in de webshop van Bas Buitensport! 
#jouwactievenatuur #magazine #podcast #avontuurlijkevrouwen #ikblijfthuis #avontuur #natuur
  • Vanochtend vroeg op om een sunrise yoga te doen op de hei in een bevroren landschap. Inclusief wandeling er naartoe en terug naar huis mn dagelijkse dosis beweging in the pocket dus ik #blijfthuis de rest van het weekend. Be safe allemaal 💙
#yoga #sunrise #instaveluwe #avontuurlijkevrouwen #avontuur #outdoor
  • Fijn weekend 💜 
#avontuurlijkevrouwen #besafe #dreamnowtravellater
  • In mijn ‘achtertuin’ vond ik deze gisteren, tijdens een wandeltocht die ik maakte. Helaas was ie afgesloten vanwege het Coronavirus. Héél even dacht ik ‘ach wat zou het, er is toch niemand’ maar uiteraard heb ik me, ondanks de stilte op deze normaal gesproken (naar ik verwacht) drukke plek netjes aan de regels gehouden. Die toren op komt wel een keer, want nu weet ik hem te vinden. Maak er een mooie dag van 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #podcast #instaveluwe #opdeveluwe #wandelen #doorwerth
  • Vind jij het ook zo lastig om goede wandelsokken te vinden? In mijn nieuwste artikel op @we12travel doe ik een uitgebreide wandelsokken voor dames test. Van goedkoop tot duur(zaam) en van merinowol tot katoen. En als bonus met tips van wandelexperts @basbuitensport - @rayuhikeprep en @wandawandelt ... link en bio ohja eennehhh ... als je via een van de links een bestelling doet krijg ik een kleine commissie, uiteraard zonder extra kosten voor jou! 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #wandelen #wandelsokken #outdoor #outdoorlife
  • Wie heeft er nog meer in de tuin gekampeerd en bij het kampvuur gezeten afgelopen week? 🔥
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #podcast #fire #kampvuur #kamperen #microavontuur #buitenopjebest #jouwactievenatuur #outdoor #outdoorlife

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.