Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.
 

Wat is avontuur?
Wist je dat avontuurlijk leven eenvoudiger is dan je denkt? Avontuur heeft namelijk geen vaste definitie en geen vaste vorm. Wat een avontuur is, bepaal jij zelf. Een keer naar een andere supermarkt? Een wandeling door de duinen in plaats van door het bos? Een fietstocht maken zonder vaststaande eindbestemming? Een trektocht door de Himalaya? Een avontuur kan heel klein maar ook heel groot zijn.

Antonette Spaan begon haar avontuurlijke leven jaren geleden toen ze besloot op reis te gaan naar ‘Down Under’ en leerde de afgelopen 20 jaar dat een avontuurlijke mindset te trainen is. Dat je avontuur kunt vinden in alledaagse dingen en dat je daar zeker niet naar de andere kant van de wereld voor hoeft om het te beleven. Met haar micro-avontuur blogs op haar website We12travel toont ze aan dat je ook binnen je eigen omgeving steeds weer uit je comfort zone kunt gaan.

Wat doet avontuur met je?
Avontuur geeft je een euforisch en onoverwinnelijk gevoel. Het brengt je (opnieuw) tot leven en tovert een glimlach op je gezicht. Avontuur geeft je zelfvertrouwen, groei, creativiteit en veerkracht. Avontuur maakt je leven leuker. Het haalt je uit je dagelijkse sleur en maakt je leven een ware belevenis.

Huur Antonette in als spreker
Tijdens haar presentatie ‘Lef – in 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ inspireert Antonette op energieke wijze iedereen die kennis wil maken met een avontuurlijker leven. Met concrete tips die voor iedereen toepasbaar zijn zorgt ze ervoor dat je met nieuwe energie je pad vervolgt. Met een frisse blik voor de toekomst, met nieuwe ideeën en met een flinke dosis inspiratie.

De presentatie duurt een uur maar is naar wens uit te breiden of in te korten.

Benieuwd? Stuur Antonette een bericht op info @ avontuurlijkevrouwen.nl of neem contact met haar op via het contactformulier.

  • Welkom nieuwe volgers! Leuk dat jullie er zijn. Ben benieuwd wat jullie van de podcast, blogs en vlogs vinden, laat het me wegen in de comments.
Ennnn wat deden jullie vandaag? Ik liep zo’n 14 km over het Veluwe Zwerfpad van Garderen naar Putten 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #wandelen #adventure #veluwezwerfpad #nofilter
  • De nieuwe vlog en blog staan live! Deze keer wandel ik van Otterlo naar Garderen, een afstand van 26 kilometer ... iets langer dan gepland want uh oh we waren de route kwijt. Benieuwd? Link naar de vlog in bio, vanuit daar bereik je het bijbehorende blog. Het was één van de mooiste etappes van het Veluwe Zwerfpad tot nu toe, vooral het Kootwijkerzand was super mooi. Veel lees/kijk/luisterplezier! 💜
Foto door @saskiavdmeij 
#avontuur #wandelen #avontuurlijkevrouwen #adventure #hiking #instaveluwe #ospreyeurope
  • The only way is up! Ben jij erbij op 13 of 20 juni? Link in bio! 💜
#hiking #bergwandelen #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #podcast
  • Yessss er staat eindelijk weer een nieuwe podcast live. Deze keer een Q&A met vragen van luisteraars. Gestelde vragen zijn onder andere persoonlijke hygiëne op de trail, poepen en plassen in het wild, tips voor reizen (en wonen in) Scandinavië, wild onderweg en ongesteld zijn tijdens je hike. Veel luisterplezier!
#podcast #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #lifeonthetrail #jouwactievenatuur #trektochtvoorbereiden
  • Als we niet naar de échte bergen kunnen, dan maar naar de hoogste van Nederland! Aan de wandel in Vaals en omgeving ... heerlijk rustig zo op een maandagochtend buiten de vakantieperiode. Benieuwd hoet het drielandenpunt eruit ziet in corona tijd? Check dan m’n stories 💜
#wandelen #vaals #avontuur #vaalserberg #adventure #hiking #microavontuur
  • Spot het edelhert! Dit en meer in de nieuwste vlog! Ik liep van Otterlo naar Schaarsbergen via de prachtige Hoge Veluwe. Nu te bekijken via de link in bio 💜
#wandelen #avontuur #adventure #podcast #hogeveluwe #vlog #wandelvlog #veluwezwerfpad

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.