Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Shanna Bussink over voettochtvoorbereiding

Shanna is eigenaar van Rayu Outdoor voettochtvoorbereiding, waarbij ze zowel mannen als vrouwen helpt bij de voorbereiding van hun trektocht, of dit nu het Pieterpad of Everest Base Camp is.

Samen met Wanda Catsman, die eerder in de podcast te gast was, organiseert ze speciaal voor vrouwen het ‘Sterker in je wandelschoenen‘ weekend.

In deze podcast praten we uitgebreid over hiken en je voorbereiden op je trektocht. We delen ervaringen, de minder leuke kant van hiken en hoe daar mee om te gaan. Ook hebben we het over de problematiek van hikers die onvoorbereid op pad gaan, wat er mee gaat in de rugzak en geeft ze tips over hoe je je in Nederland (fysiek) kunt voorbereiden op je trektocht. Een inspirerend gesprek met een stoere outdoorchick over het allermooiste dat er bestaat: de wereld en de wildernis te voet verkennen!Volg Shanna hier:
Facebook
Instagram

Meer informatie over PULLKA:
PULLKA website

Meer informatie over vitaliteitscoaching:
BovV website

  1. Dit klinkt misschien heel stom, maar ik heb me nu al een aantal keer verbaasd over hoe zwaar die backpacks zijn van andere hikers! Mijn eerste keer, toen ik vies veel te veel spullen en food mee had, woog mijn backpack 18 kilo. De laatste hike woog mijn tas exclusief food en water 9 kilo en inclusief 12 kilo (ik deelde de tent en kookspullen met mijn vriend, zijn tas woog 10 kilo zonder food en water). Wat nemen al die andere vrouwen allemaal mee, dat ze zulke zware tassen hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *