Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ik ben Antonette, een actieve dertiger uit het oosten van het land. Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en IJsland.

Na een wereldreis van 9 maanden ben ik inmiddels weer woonachtig in Nederland en blij dat ik de prachtige Veluwe mijn achtertuin mag noemen. Vanuit een klein hutje in het bos werk ik met veel plezier aan mijn diverse projecten en combineer ik mijn passie voor het schrijven en praten over avontuur met het maken van urenlange wandelingen over de Veluwe en andere mooie plekken in Nederland.

Go where you feel most alive.


Ik ben de trotse eigenaar en oprichter van We12travel (‘we want to travel’) – het grootste persoonlijke blog binnen Nederland dat zich focust op outdoor, hiking, micro avontuur en reizen in de natuur. Daarnaast run ik ook Outdoorbloggers.nl, een samenwerkingsverband van de zes leukste outdoorvrouwen van Nederland.

De Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen werd gelanceerd in augustus 2019 met als doel meer vrouwen te motiveren op avontuur te gaan, of dit nu een micro avontuur of een groot avontuur is. In de podcast ga ik in gesprek met vrouwen die voor een avontuurlijk leven gekozen hebben. Dit is avontuur in de breedste zin van het woord. Meer over mij kun je luisteren in aflevering 0 waarin ik meer vertel over mijzelf, mijn avonturen en mijn drijfveren.

Inmiddels is Avontuurlijke Vrouwen uitgebreid met georganiseerde wandelingen, een blog én een vlog. Deze laatste doe ik in combinatie met We12travel, je vindt de vlogs die ik maak dus op dit kanaal. Veel kijk-, luister- en leesplezier!

Mij eens in levende lijve horen? Huur me dan in als spreker op jouw evenement of bij jouw bedrijf. Meer info vind je hier.

  • Wanneer je tijdens je ochtendhike een voor jou tot nu toe onbekende uitzichtstoren tegenkomt en dan dit uitzicht hebt 😍
#teamherfst @bezoek_ede #wekerom #wandelen #instaveluwe #indiansummer #veluwe #avontuur #avontuurlijkevrouwen
  • Op het hoogste punt van De Hoge Veluwe. Happy girl ... de vlog staat nu online, check em via de link in bio!
#avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #wandelen #instaveluwe #teamherfst
  • Happy lunchbreak trails 🍁
#teamherfst #herfst #arnhem #avontuur #avontuurlijkevrouwen #outdoor #inhetbos #pauzewandeling
  • About this weekend 💜
Maak er een mooie week van allemaal! Die van mij zit boordevol toffe en inspirerende afspraken dus let’s gooooo!
#avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #vakantiekranttexel #texel #wandelen #outdoor #outdoorgirl
  • Mijn favoriet van de afgelopen week. Ik ga er even lekker een weekendje op uit samen met mijn lief. Uitwaaien, connecten en genieten van het buitenleven en het samenzijn. Ik zie/spreek jullie na het weekend weer, have a good one! 💜
#weekend #paddestoelen #vliegenzwam #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #outdoor #outdoorlife
  • *NIEUWE PODCAST*
Ladies ... deze podcast moet je luisteren! Het gesprek met paralympisch atleet @barbara.vanbergen gaat je positief stemmen, zonder twijfel. Barbara is één van de meest optimistische personen die ik ooit ontmoet heb en ik heb haar met plezier te gast ontvangen in Arnhem. 

‘Je hebt nu twee keuzes. Je kan of onder je dekbed gaan liggen janken, dan vindt niemand je straks meer leuk, of je gaat er het beste ban maken en haalt eruit wat erin zit.’

Deze dame won bronzen medailles in Rio en Londen met het paralympisch basketballteam en gaat nu voor deelname aan de winterspelen in Beijing 2022.

Luister en laat je inspireren door deze bijzondere vrouw!

#avontuur #avontuurlijkevrouwen #podcast #barbaravanbergen #podcast #inspiratie #zitski #paralympics #paralympian #positiviteit

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.