Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ik ben Antonette, een actieve dertiger uit het oosten van het land. Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en IJsland.

Na een wereldreis van 9 maanden ben ik inmiddels weer woonachtig in Nederland en blij dat ik de prachtige Veluwe mijn achtertuin mag noemen. Vanuit een klein hutje in het bos werk ik met veel plezier aan mijn diverse projecten en combineer ik mijn passie voor het schrijven en praten over avontuur met het maken van urenlange wandelingen over de Veluwe en andere mooie plekken in Nederland.

Go where you feel most alive.


Ik ben de trotse eigenaar en oprichter van We12travel (‘we want to travel’) – het grootste persoonlijke blog binnen Nederland dat zich focust op outdoor, hiking, micro avontuur en reizen in de natuur. Daarnaast run ik ook Outdoorbloggers.nl, een samenwerkingsverband van de zes leukste outdoorvrouwen van Nederland.

De Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen werd gelanceerd in augustus 2019 met als doel meer vrouwen te motiveren op avontuur te gaan, of dit nu een micro avontuur of een groot avontuur is. In de podcast ga ik in gesprek met vrouwen die voor een avontuurlijk leven gekozen hebben. Dit is avontuur in de breedste zin van het woord. Meer over mij kun je luisteren in aflevering 0 waarin ik meer vertel over mijzelf, mijn avonturen en mijn drijfveren.

Inmiddels is Avontuurlijke Vrouwen uitgebreid met georganiseerde wandelingen, een blog én een vlog. Deze laatste doe ik in combinatie met We12travel, je vindt de vlogs die ik maak dus op dit kanaal. Veel kijk-, luister- en leesplezier!

Mij eens in levende lijve horen? Huur me dan in als spreker op jouw evenement of bij jouw bedrijf. Meer info vind je hier.

E-BoekIn 10 Stappen naar een Avontuurlijker leven

Wil jij een avontuurlijker leven leiden? Vaker uit je comfortzone gaan en spannende dingen zonder angst aangaan? In het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ neem ik je mee op avontuur.