Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ik ben Antonette, een actieve veertiger geboren en getogen in het oosten van het land. Al van kinds af aan wist ik dat ik wilde reizen. Nadat ik mijn eerste meerdaagse trektocht ooit liep, de Inca Trail in Peru in 2006, wist ik dat deze manier van reizen bij mij past. Sindsdien maakte ik trektochten in onder meer Nieuw-Zeeland, Nepal, Patagonië en IJsland.

Na mijn opleiding toeristisch management en 15 jaar op kantoor gewerkt te hebben, zegde ik in 2016 mijn baan op en begon ik als fulltime influencer en blogger. Sindsdien maakte ik meerdere wereldreizen, leefde ik grotendeels nomadisch en kocht ik in de zomer van 2023 een huis in Zweeds-Lapland, waar ik inmiddels het grootste deel van het jaar woon.

Go where you feel most alive.


Ik ben de trotse eigenaar en oprichter van We12travel (‘we want to travel’) – het grootste persoonlijke blog binnen Nederland dat zich focust op outdoor, hiking, micro avontuur en reizen in de natuur. Daarnaast kun je mij kennen van Nieuw-Zeeland Info en de reisgidsen over Zweden en Nieuw-Zeeland die ik schreef.

De Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen werd gelanceerd in augustus 2019 met als doel meer vrouwen te motiveren op avontuur te gaan, of dit nu een micro avontuur of een groot avontuur is. In de podcast ga ik in gesprek met vrouwen die voor een avontuurlijk leven gekozen hebben. Dit is avontuur in de breedste zin van het woord. Meer over mij kun je beluisteren in aflevering 0 waarin ik meer vertel over mijzelf, mijn avonturen en mijn drijfveren.

Inmiddels heeft de podcast meer dan 130.000 downloads en 2.100 volgers op Instagram.


Mij eens in levende lijve horen? Huur me dan in als spreker op jouw evenement of bij jouw bedrijf. Meer info vind je hier.

Op een andere manier samenwerken? Vraag dan mijn mediakit aan via info @ avontuurlijkevrouwen . nl

Om de kosten voor het produceren van de podcast te kunnen dekken verschijnen er op deze website regelmatig advertenties van derde partijen.