Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Shanna en Antonette bundelen in de maand maart opnieuw de krachten tijdens de Female on the Trail masterclasses

Heb jij altijd al een trektocht willen maken? Wil je mooie plekken ontdekken, jezelf ontwikkelen en meer opgaan met de natuur? Dan is deze masterclass-serie voor jou!

Als professionele avonturiers delen we uit eigen kennis en ervaring heel veel inspiratie, diverse mogelijkheden en waardevolle tips met je over drie uiteenlopende onderwerpen die tenminste één ding overeenkomstig hebben; als vrouw zelfverzekerd op pad gaan. We bespreken hoe je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op avontuur, geven praktische adviezen uit dertig jaar ervaring on the trail en zorgen dat je zo bestendig mogelijk de paden kunt betreden.

Waarom deze Masterclasses?


We geven je niet een gelikt salespraatje, maar je krijgt van ons een waardevolle sessie met tips uit meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van outdoor en avontuur. Onze verhalen komen niet uit een boekje maar zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, zelfgemaakte fouten en heel veel achtergrondkennis.


Het schema is als volgt:

maandag 15 maart 19.30 – 21.00u
solo op avontuur als vrouw – hoe ga je zelfverzekerd op pad?
In deze masterclass is Myra de Rooy te gast. Zij organiseerde de allereerste Nederlandse vrouwenexpeditie in de Himalaya.

maandag 22 maart 19.30 – 21.00u
hygiëne op de trail – plassen, poepen, menstrueren tijdens je outdoor activiteiten… hoe pak je dit aan? 

maandag 29 maart 19.30 – 21.00u
outdoor gear voor vrouwen – wat is er anders? Wat zijn de ontwikkelingen in het veld en hoe vind je iets wat bij jouw lichaamsbouw past?

Prijs: € 25,00 per masterclass 

Bij inschrijving voor 2 masterclasses tegelijkertijd betaal je € 22,50 per masterclass, bij inschrijving voor alle drie de masterclasses betaal je € 20,00 per masterclass. 

Inbegrepen:
Een 1.5 uur durende online Masterclass van Shanna, Antonette en gasten, toegang tot je eigen online omgeving waarin je de masterclasses een jaar lang terug kunt kijken en aanvullende tips en tricks vindt, een gratis micro avontuur in e-book versie, kortingscodes voor diverse female related outdoorgoodies en ….

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 7 dagen voor aanvang: kosteloos
Binnen 7 dagen voor aanvang: 25%
Binnen 24 uur voor aanvang: 100% 

Meer info & aanmelden: masterclass @ avontuurlijkevrouwen.nl

Over Shanna

Shanna is hike & survivalinstructeur, fitnesstrainer en als vitaliteitscoach altijd gefascineerd over mentale en emotionele weerbaarheid. Werkende in een outdoorwinkel is ze goed op de hoogte van de nieuwste outdoortrends en met al deze bagage laat ze je goed voorbereid op pad gaan: onder haar trailnaam RAYU neemt ze je mee in de voorpret van het voorbereiden van je trektocht.

Over Antonette

Antonette reist al meer dan 15 jaar meestal te voet de wereld over en maakte meer dan 50 meerdaagse trektochten op vijf verschillende continenten, van de Himalaya tot Alaska en alles daar tussenin. Ze leerde na een relatie van 16 jaar volledig op zichzelf te vertrouwen en weet van de kleinste belevenissen een waar avontuur te maken. Is host van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen en woont in een cabin in het bos op de Veluwe.