Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

In 10 stappen naar een avontuurlijker leven

Wil jij een avontuurlijker leven leiden? Vaker uit je comfortzone gaan en spannende dingen zonder angst aangaan? In het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ neem ik je mee op avontuur.

Bereid je voor op jouw grote avontuur

Avontuurlijk zijn maakt je leuker, zelfverzekerder, zelfstandiger, weerbaarder en wijzer. Je hoeft er geen bergen voor over te steken of oceanen voor te trotseren. 

Aan de hand van 10 eenvoudige stappen die voor iedereen uitvoerbaar zijn binnen de huidige maatregelen, leg je de basis voor een avontuurlijk leven. Je leert hoe het is om uit je comfort zone te gaan, te navigeren op basis van herkenningspunten en stappen te zetten naar een lichter, leuker en avontuurlijker leven. Dit bereid je voor op de grote avonturen die gaan komen, mocht je daarvoor open staan.

in 10 stappen naar een avontuurlijker leven

Het boek bestaat uit bijna 50 pagina’s met niet alleen opdrachten, maar ook eigen ervaringen, grappige anekdotes en tips en tricks om jouw leven stap voor stap avontuurlijker in te richten.

Met de aankoop van dit boek ondersteun je zowel de podcast als mijn toekomstige mega-avontuur, waarbij ik vijf maanden lang te voet door Nieuw-Zeeland reis.

Bestel het boek nu voor maar €10,00

Over Antonette

Als professioneel avonturier reis ik de hele wereld over, meestal te voet en met een rugzak op. 

Met de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen (20.000+ downloads) en de daaraan gekoppelde evenementen inspireer ik inmiddels al jarenlang vrouwen om een avontuurlijker leven te leiden. 

Wanneer ik niet op reis ben, woon ik in een klein huisje in het bos, vanuit waar ik graag dagelijks op micro avontuur ga.