Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

FOUR SEASONS IN THE FOREST | THE FALL EDITION 

Wil jij het buitenleven proeven, onthaasten, leuke –en handige outdoor skills aanleren, genieten en opgaan in de natuur en je meer verbinden met de natuur, de seizoenen en de elementen? Meld je dan aan voor de herfsteditie voor Four Seasons in the Forest. 

‘Het dagelijks leven is hectisch. Er wordt veel van je verwacht, je mobiel staat continue aan en je inbox loopt vol. Je rent van hot naar her zonder besef van tijd.  De dagen lopen in elkaar over en voor je het weet zijn er maanden voorbij. En je bedenkt je ineens ‘ik wil afremmen’. 

Marjolein van Natural Being en Antonette van Avontuurlijke Vrouwen bundelen de krachten en bieden jou een unieke ervaring om in ‘ons’ bos even helemaal los te komen van alle hectiek van het dagelijks leven en je te verenigen met de natuur, de seizoenen en de elementen. Tijdens deze editie verbind je je met het herfstseizoen. 


Wat gaan we doen? 
Kies je plek in het bos met een seizoen gerichte schrijfopdracht. 
Leer navigeren in het bos. 
Verzamel materiaal voor het kampvuur.
Voel je mindful tijdens een herfstmeditatie. 
Maak je eigen flesje geneeskrachtige kruidenlikeur.
Geniet van het kampvuur en een huisgemaakt herfstgerecht.


Datum: 28 november 2020 
Aanvang: 13:30u 
Einde: 20:00u
Locatie: De Nieuwe Maesberg, Arnhem

Investering: € 75,- pp                   
Inbegrepen: koffie, thee, voedzame maaltijd bij kampvuur en geneeskrachtig kruiden likeur om mee te nemen 
Info / aanmelden: bij Marjolein via info@natural-being.nl / 06-43022220

Wegens de huidige maatregelen (mits onveranderd) is er plek voor maximaal zes deelnemers en gaan we in twee groepjes van vier personen op avontuur. De plekken vullen snel, dus wees er snel bij! 

N.B. Dit is een openbaar evenement en dus niet exclusief voor Avontuurlijke Vrouwen

Over Antonette
Schrijver, wereldreiziger en wandelaar. Ook ben ik eigenaar van outdoor reisblog We12travel en de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen met het bijbehorende platform. Mijn doelstelling is gelijkgestemden mee te nemen in de natuur en te laten zien dat avontuur niet per se aan de andere kant van de wereld hoeft plaats te vinden om bijzonder en memorabel te zijn. Oftewel: ga met me mee op micro avontuur en ervaar wat de natuur met je kan doen!

Over Marjolein
Een natuurliefhebber, buitenmens, tuin -en kruiden hobbyist, wandelaar, klusser –en creatieveling. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om vanuit mijn hoofd meer in mijn lijf te zakken.  Alles draait om ervaren. In mijn (massages en) workshops faciliteer ik ervaringsmomenten rondom natuur, ontspanning, verbinding en bewustzijn. Uit je hoofd, in je zintuigen, beleving, verbeeldingskracht. En wil ik je uitnodigen je vooral te laten voeden door de inspiratie van de natuur.

Wij wonen en werken al jaren vanuit De Nieuwe Maesberg, middenin de bossen ten noorden van Arnhem.

De Nieuwe Maesberg – bereikbaarheid:
De Nieuwe Maesberg ligt op enkele kilometers buiten Arnhem in het bos en is uitstekend bereikbaar per auto. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. 

  • Wanneer je tijdens je ochtendhike een voor jou tot nu toe onbekende uitzichtstoren tegenkomt en dan dit uitzicht hebt 😍
#teamherfst @bezoek_ede #wekerom #wandelen #instaveluwe #indiansummer #veluwe #avontuur #avontuurlijkevrouwen
  • Op het hoogste punt van De Hoge Veluwe. Happy girl ... de vlog staat nu online, check em via de link in bio!
#avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #wandelen #instaveluwe #teamherfst
  • Happy lunchbreak trails 🍁
#teamherfst #herfst #arnhem #avontuur #avontuurlijkevrouwen #outdoor #inhetbos #pauzewandeling
  • About this weekend 💜
Maak er een mooie week van allemaal! Die van mij zit boordevol toffe en inspirerende afspraken dus let’s gooooo!
#avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #vakantiekranttexel #texel #wandelen #outdoor #outdoorgirl
  • Mijn favoriet van de afgelopen week. Ik ga er even lekker een weekendje op uit samen met mijn lief. Uitwaaien, connecten en genieten van het buitenleven en het samenzijn. Ik zie/spreek jullie na het weekend weer, have a good one! 💜
#weekend #paddestoelen #vliegenzwam #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #outdoor #outdoorlife
  • *NIEUWE PODCAST*
Ladies ... deze podcast moet je luisteren! Het gesprek met paralympisch atleet @barbara.vanbergen gaat je positief stemmen, zonder twijfel. Barbara is één van de meest optimistische personen die ik ooit ontmoet heb en ik heb haar met plezier te gast ontvangen in Arnhem. 

‘Je hebt nu twee keuzes. Je kan of onder je dekbed gaan liggen janken, dan vindt niemand je straks meer leuk, of je gaat er het beste ban maken en haalt eruit wat erin zit.’

Deze dame won bronzen medailles in Rio en Londen met het paralympisch basketballteam en gaat nu voor deelname aan de winterspelen in Beijing 2022.

Luister en laat je inspireren door deze bijzondere vrouw!

#avontuur #avontuurlijkevrouwen #podcast #barbaravanbergen #podcast #inspiratie #zitski #paralympics #paralympian #positiviteit

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.