Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Tips voor een origineel cadeau voor de avontuurlijke vrouwen in je leven

Helaas kunnen we momenteel niet op pad om inkopen voor kerst te doen maar niet getreurd, ik heb een aantal toffe tips voor producten waar je jouw avontuurlijke vriendin/zus/geliefde/dochter/moeder blij mee maakt. Daarnaast doe je, wanneer je via een link op deze pagina een aankoop doet, mij een enorm plezier omdat ik een bescheiden commissie ontvang voor alle aankopen die via de site gedaan worden. Daarmee kan ik de podcast in de lucht houden en de financieel uitdagende maanden die eraan komen hopelijk zonder al te veel kleerscheuren doorkomen. Help je mee?

1. Liefde in de wildernis – Miriam Lancewood
Het nieuwe boek van Miriam Lancewood is uit! In Liefde in de Wildernis vertelt ze over haar trektocht door Europa en de obstakels die zij en Peter hier tegen kwamen. Ook reizen ze door Australië en zijn ze uiteindelijk gedwongen om weer terug te gaan naar Nieuw-Zeeland.

Ik ga Miriam vanavond opnieuw spreken voor de podcast (release in januari) en heb het boek dus al gelezen. Sterker nog: ik had het boek binnen 24 uur uit. Een must-have voor bij de kachel of open haard voor deze winter wat mij betreft!

Benieuwd naar meer boeken voor avontuurlijke vrouwen? Check dan hier mijn complete leeslijst!

2. Herbruikbare (boterham) zakjes van Keep Leaf
Tijdens mijn dagwandelingen neem ik steevast een lunchpakket vanuit huis mee. Vaak bestaat deze uit een of twee gekookte eitjes, een handje cherry tomaten, wat druiven en brood of krentenbollen. Om dit vers te houden gebruik ik sinds een jaar de herbruikbare zakjes van Keep Leaf zodat ik niet steeds plastic ziplocks hoef te gebruiken. Na gebruik gaan ze in de was en kan ik ze de volgende dag opnieuw gebruiken. Echt dé uitvinding van het jaar wat mij betreft (en dank aan mijn schoonmama die ze mij vorig jaar cadeau gaf!).

3. Warme sokken van Woolpower
Eerder dit jaar investeerde ik in merino wollen sokken van het Zweedse merk Woolpower. Ik kocht allereerst de 400 sokken (geschikt voor het hele jaar) en onlangs zelfs de 600 sokken die echt heel dik zijn en daarmee uitermate geschikt om deze winter door te komen. Met als bijkomend voordeel dat ze niet gaan stinken en je ze dus met gemak een week kunt dragen zonder dat je ze hoeft te wassen, waardoor je ze op je eerstvolgende trektocht ook kunt gebruiken. Woolpower is absoluut mijn nieuwe favoriet onder de sokken!

4. Bear Grylls surival kit
Voor mij is Bear Grylls toch wel écht de superavonturier onder de avonturiers. Alhoewel ik me niet geroepen voel om de dingen te doen die hij onderneemt, kan ik wel enorm genieten van zijn programma’s en hier dingen van leren. Deze handige 8-delige kit bestaat uit onder meer een noodfluitje, een firestarter en een minigids met Bear’s fundamentele survivaltechnieken. Het gewicht van deze kit is slechts 119 gram waardoor je hem eenvoudig in je rugzak stopt tijdens al je avonturen.

5. De Fjällräven Ulvo Rolltop rugzak
Al sinds ruim een jaar doe ik bijna al mijn kortere wandelingen met de Fjällräven Ulvo Rolltop rugzak. Deze waterdichte rugzak biedt ruimte aan precies datgene je nodig hebt tijdens je daghike, maar heeft ook een handig laptopvak voor alledaags gebruik. Omdat ik het altijd een gedoe vind om met regenhoezen te werken, is deze rugzak voor mij ideaal in gebruik en kan ik zonder na te hoeven denken over het weer alles meenemen wat ik verwacht nodig te hebben tijdens mijn dag buiten de deur.

Met de Fjällräven Ulvo Rolltop op pad

Hopelijk heb ik je hiermee geïnspireerd om een mooi en handig cadeau te kopen voor de avontuurlijke vrouw(en) in jouw leven. Veel online shopplezier!

PS Wil je niet één van de bovenstaande cadeaus kopen maar wel een aankoop doen? Klik dan hier verder naar de webshops van Bever en Bol.com <3 of doe een donatie voor de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-BoekIn 10 Stappen naar een Avontuurlijker leven

Wil jij een avontuurlijker leven leiden? Vaker uit je comfortzone gaan en spannende dingen zonder angst aangaan? In het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ neem ik je mee op avontuur.