Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Tips voor een origineel cadeau voor de avontuurlijke vrouwen in je leven

Vorig jaar publiceerde ik dit artikel met cadeaus voor avontuurlijke vrouwen voor het eerst. Het leek me leuk om hem te herschrijven en te updaten en nog meer leuke items voor de avontuurlijke vrouwen in jouw leven toe te voegen. Ik heb een ruime selectie aan items toegevoegd voor elk budget. Daarnaast doe je, wanneer je via een link op deze pagina een aankoop doet, mij een enorm plezier omdat ik een bescheiden commissie ontvang voor alle aankopen die via de site gedaan worden. Daarmee kan ik de podcast in de lucht houden zonder reclames en de kosten die ik maak dekken en jou nog vaker inspireren om een avontuurlijk leven te leiden!

1. Een inspirerend boek
Een boek voor avontuurlijke vrouwen! Ik ben echt een enorme booknerd en lees dan ook het liefst inspirerende verhalen van vrouwen die een bijzonder avontuur beleefd hebben. Denk bijvoorbeeld aan Miriam Lancewood of Tamar Valkenier. Ik heb een complete leeslijst met boeken voor avontuurlijke vrouwen, die vind je hier.

2. Herbruikbare (boterham) zakjes van Keep Leaf
Tijdens mijn dagwandelingen neem ik steevast een lunchpakket vanuit huis mee. Vaak bestaat deze uit een of twee gekookte eitjes, een handje cherry tomaten, wat druiven en brood of krentenbollen. Om dit vers te houden gebruik ik sinds een jaar de herbruikbare zakjes van Keep Leaf zodat ik niet steeds plastic ziplocks hoef te gebruiken. Na gebruik gaan ze in de was en kan ik ze de volgende dag opnieuw gebruiken. Echt dé uitvinding van het jaar wat mij betreft (en dank aan mijn schoonmama die ze mij twee jaar geleden cadeau gaf!).

3. Warme sokken van Woolpower
Eerder dit jaar investeerde ik in merino wollen sokken van het Zweedse merk Woolpower. Ik kocht allereerst de 400 sokken (geschikt voor het hele jaar) en onlangs zelfs de 600 sokken die echt heel dik zijn en daarmee uitermate geschikt om deze winter door te komen. Met als bijkomend voordeel dat ze niet gaan stinken en je ze dus met gemak een week kunt dragen zonder dat je ze hoeft te wassen, waardoor je ze op je eerstvolgende trektocht ook kunt gebruiken. Woolpower is absoluut mijn nieuwe favoriet onder de sokken!

4. Een mini-kompas van Silva
Afgelopen zomer kreeg ik van mijn vriend een kompas van het Zweedse merk Silva cadeau, net voor we aan de Kungsleden hike begonnen. Meestal gebruikte ik zijn kompas, maar het leek hem wel handig als ik er ook eentje zou hebben. Degene die ik heb is superlicht en heeft een thermometer. Ik bevestigde hem meestal onder een van de straps van mijn backpack zodat ik er snel bij kon indien nodig. Erg handig en ook nog eens super lichtgewicht.

5. De Fjällräven Ulvo Rolltop rugzak
Al sinds ruim een jaar doe ik bijna al mijn kortere wandelingen met de Fjällräven Ulvo Rolltop rugzak. Deze waterdichte rugzak biedt ruimte aan precies datgene je nodig hebt tijdens je daghike, maar heeft ook een handig laptopvak voor alledaags gebruik. Omdat ik het altijd een gedoe vind om met regenhoezen te werken, is deze rugzak voor mij ideaal in gebruik en kan ik zonder na te hoeven denken over het weer alles meenemen wat ik verwacht nodig te hebben tijdens mijn dag buiten de deur.

Met de Fjällräven Ulvo Rolltop op pad

6. Een vuurstarter
Klein maar fijn, dat is deze vuurstarter die elke avontuurlijke vrouw standaard in haar uitrusting mee zou moeten dragen. Niet alleen omdat ie je leven kan redden in geval van nood, maar ook omdat het leuk is om op deze manier je vuur te maken. Geduld is wel een schone zaak overigens!

7. Een wandeltraining voor je meerdaagse hike
Ben je van plan om op een meerdaagse hike te gaan en wil je daar naartoe trainen om zo goed mogelijk in vorm van start te gaan? Bekijk dan eens de online wandeltrainingen van Wanda Catsman, die een speciale training ontwikkeld heeft voor meerdaagse tochten. Ik heb trouwens een privé training bij haar gevolgd, ook erg leuk en leerzaam. Ik zal de video hieronder invoegen want het was echt heel bijzonder om te merken dat ik als ervaren wandelaar nog best wat dingen kan doen om mijn wandeltechniek te verbeteren en optimaliseren!


8. Het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijk leven’
Mocht je mijn e-book nog niet hebben maar wel graag een avontuurlijker leven willen leiden, koop hem dan nu! In dit boek neem ik jou aan de hand van handige tips en mijn eigen ervaringen en leermomenten mee naar een avontuurlijker leven, op jouw eigen niveau. Van elk verkocht boek gaat een deel naar de opbrengt van de Te Araroa trail die ik in 2022 ga lopen!

9. Wandelgidsje Dutch Mountain Trail
Afgelopen voorjaar liep ik de Dutch Mountain Trail, waar je als avontuurlijke vrouw vast al eens van hebt gehoord. Deze trail staat wel bekend als de zwaarste trail van Nederland en voert je langs de Seven Summits van ons land. Ik vond het een bijzonder avontuur en kan iedereen aanraden deze trail eens te lopen!Hopelijk heb ik je hiermee geïnspireerd om een mooi en handig cadeau te kopen voor de avontuurlijke vrouw(en) in jouw leven. Veel online shopplezier!

PS Wil je niet één van de bovenstaande cadeaus kopen maar wel een aankoop doen? Klik dan hier verder naar de webshops van Bever en Bol.com <3 of doe een donatie voor de podcast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *