Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

De eerstvolgende editie van de wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen wordt een bijzondere en neemt je mee naar the next level. We gaan namelijk op een innerlijk avontuur. 

In deze aflevering van de podcast hoorde je hoe ik na 12 jaar mijn baan opzegde en koos voor een vrij en avontuurlijk leven. Zo’n beslissing maakte ik natuurlijk niet zomaar, er is een lang traject aan vooraf gegaan. Ik besloot ondermeer mijn kernwaarden te onderzoeken en na te gaan bij mezelf: wie ben ik en wat wil ik nu écht in dit leven. Al snel bleek dat 40 uur op kantoor zitten dat niet was. Nu, 3.5 jaar later sta ik in de Viva als professioneel avonturier. Een zaadje dat jaren geleden werd geplant ergens op een berg in Alaska, is nu tot bloei gekomen.

Shanna en ik gaan je helpen om jou op de juiste track te zetten. Met je neus de goede kant op zodat ook jij jouw eigen pad kunt gaan bewandelen.

Durf jij het avontuur met jezelf aan te gaan tijdens de avontuurlijke skill set hike? Tijdens deze wandeling, die we in stilte maken, krijg je diverse opdrachten mee die je aanzetten tot nadenken. 
Je gaat concreet aan de slag met je persoonlijke uitdagingen die vandaag de dag op je pad komen. Zaken die, vooral in deze tijden, een uitdaging kunnen vormen voor jou als millennial. 

Na een welkom op de locatie gaan we op pad. We wandelen ongeveer 10 kilometer door de prachtige herfstbossen bij Driebergen, waar je je door de natuur kunt laten inspireren. Tijdens de wandeling krijg je enkele opdrachten van ons mee die je bij terugkomst op de locatie gaat uitwerken. Aan het einde van de middag sluiten we gezamenlijk af en ga je met een concreet (actie)plan naar huis.

Begin 2021 plannen we een online follow-up zodat je ook thuis met de tools aan de slag gaat. Je kunt je voortgang delen en evalueren met ons én je laten inspireren door de verhalen en insteken van de andere deelnemers. 

Duur: 4 uur
Datum en tijd: vrijdag 4 december 2020 van 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Chivo in Driebergen Rijssenburg

Investering: € 55,- per persoon
Inbegrepen: begeleiding van BOvV Vitaliteitscoach Shanna Bussink en professioneel avonturier Antonette Spaan, koffie, thee, snacks en een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. 

Inschrijven kan per email via wandeling @ avontuurlijkevrouwen.nl

N.B. de uiteindelijke groepsgrootte is afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. Het kan zijn dat we met micro groepjes op pad gaan of als één grote groep. Het leven zit immers vol verrassingen.

– Annulering tot een week voor het evenement: kosteloos / annulering vanaf een week voor het evenement: 100% kosten

Deelname geschiedt volledig op eigen risico en wij kunnen op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor welke vorm van schade dan ook. 

E-BoekIn 10 Stappen naar een Avontuurlijker leven

Wil jij een avontuurlijker leven leiden? Vaker uit je comfortzone gaan en spannende dingen zonder angst aangaan? In het e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven’ neem ik je mee op avontuur.