Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Rianne van Baarsen over human design in combinatie met avontuurlijk leven

Vandaag ga ik in gesprek met Human Design expert Rianne van Baarsen. Ik heb haar zo’n anderhalf jaar geleden ontmoet in Nieuw-Zeeland en toen raakten we in gesprek over avontuurlijk leven.

Human Design bepaalt aan de hand van jouw geboortemoment welke blauwdruk jij krijgt. Dit kan helpend zijn bij het maken van bepaalde keuzes in je avontuurlijke leven. We zijn gewend om in het leven keuzes te maken gebaseerd op ons hoofd, maar wat gebeurt er op het moment dat je naar je lichaam leert luisteren?

Het is een super interessant gesprek worden over spiritualiteit die we toch met een nuchtere blik bekijken en waarbij we de luisteraars hopen te inspireren om te kiezen voor een avontuurlijker leven en de onzekerheid die hiermee gepaard gaat. Ook leer je om te omarmen wat avontuur voor je betekent en dat je dat lat niet altijd te hoog moet leggen voor jezelf.

Meer over Rianne:

Website Strandmeisje
Website Barefoot in Business
Rianne op Instagram


Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Of bestel mijn e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven. Dit kan hier.

Meer lezen over avontuurlijker leven? Bezoek dan deze pagina boordevol met tips.

Adverteren in de podcast? Neem contact op met info@avontuurlijkevrouwen.nl voor de mogelijkheden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *