Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Elsbeth Wissink over drie keer emigreren en het oprichten van Swedish Trails

Elsbeth heeft een bijzonder avontuurlijk leven: ze emigreerde met haar gezin van Nederland naar Canada, van Canada naar Amerika en van Amerika uiteindelijk naar Zweden.

We kennen elkaar inmiddels enkele jaren en ik ben al sinds onze eerste kennismaking gefascineerd door haar verhaal. Niet alleen omdat ze drie keer emigreerde, maar ook omdat ze borstkanker overwon terwijl ze in het buitenland woonde. Deze ziekte heeft er toe bijgedragen dat ze besloot te remigreren naar Europa en zich uiteindelijk settelde in Zweden.

Elsbeth omschrijf het “naar buiten gaan” als levensreddend en richtte Swedish Trails op.

Ook vertelt Elsbeth over haar leven in Amerika, hoe ze leerde om te gaan met de lokale “Women’s Club”, hoe ze leerde groepen begeleidde en hoe ze zich steeds beter thuis ging vinden in de wildernis van de Amerikaanse Pacific Northwest.

Interesse om ook mee te gaan op onze langlaufreis? Bekijk hem hier!

Meer over Elsbeth:

Website Swedish Trails
Elsbeth op Instagram
Elsbeth op LinkedIn


Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Of bestel mijn e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven. Dit kan hier.

Meer lezen over avontuurlijker leven? Bezoek dan deze pagina boordevol met tips.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *