Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Antonette met de Q&A van luisteraars

De eerste aflevering van de ‘Ask Me Anything’ waarin ik vragen van luisteraars beantwoord. Enkele vragen die tijdens deze podcast aan bod komen:

– Heb je tips voor beginnende avonturiers?
– Hoe onderhoud je je outdoor spullen?
– Hoe denk je over duurzaamheid?
– Hoe plan je je reizen

En nog veel meer! Nuttige links en informatie die in de podcast voorbij komen:

Youtube kanaal met Nieuw-Zeeland filmpjes
Huttentocht do’s en don’ts blog

  1. Hee tof dat je op mijn duurzaamheidvraag bent ingegaan! Ik kreeg trouwens wel een beetje de indruk alsof je het gevoel had “beoordeeld” te worden, maar zo bedoelde ik het absoluut niet (ben een eco-hippie, geen eco-nazi). Was gewoon nieuwsgierig naar hoe je ertegenaan keek en wat je wel/niet kunt/wilt doen op dat gebied 🙂

    1. Heee Charlie, ik snap dat je het niet beoordelend bedoelde en het was ook niet mijn intentie om dit zo op te vatten of over te laten komen. Echter ben ik me er wel bewust van dat ik als ‘influencer’ hier iets mee kan doen, wellicht meer dan ik nu doe 🙂 en helaas word ik, al dan niet publiekelijk, door anderen hierom wel beoordeeld … zo gaat het nu eenmaal! Maar fijn dat het door jou niet zo bedoeld was! Groetjes uit nieuw-Zeeland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *