Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Stefanie van Broeck over haar fietsreis en vrouwenzaken tijdens je avontuur

In deze aflevering ga ik in gesprek met Stefanie van Broeck van Roads to Movement. Samen met haar vriend Niels had zij gepland om in april 2020 vanuit huis per fiets te vertrekken en vanuit Alaska naar Patagonië te gaan fietsen. Helaas kon dit vanwege corona niet doorgaan, maar gingen zij op een ander bijzonder fietsavontuur.

Omdat zij als koppel reizen, hebben we het in deze podcast vooral over ‘vrouwenzaken’ wanneer je met een partner op reis gaat en veel tijd met elkaar doorbrengt. Oftewel: hoe is het om continue met je partner onderweg te zijn? Wat doe je met seks? En ongesteldheid tijdens je avontuur? Hoe plan je me-time en hoe ga je om met allerhande ongemakken. Hoe blijf je schoon en wat doe aan anticonceptie?

We hebben het over duurzamer reizen en hoe je in je kosten kunt snijden om te sparen voor een groot avontuur.

Ook vertelt Stefanie over het voorbereiden van een fietsavontuur en hoe zij switchte van ‘we gaan op avontuur en komen voorlopig niet terug’ tot ‘we moeten ons avontuur maar even uitstellen’. Een super inspirerend verhaal voor vrouwen die alleen maar ook zeker met een partner reizen. 

Meer over Stefanie:
Roads to Movement website
Instagram
Facebook

Ook leuk om te luisteren:
#29 Marica van der Meer over haar fietsavonturen en het leven als avonturier
#20 Jessica de Korte over avontuur op de fiets en leven met fibromyalgie
#26 Peggy Kuipers over duurzaamheid, minimaliseren en avontuurlijke reizen

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Of bestel mijn e-book ‘In 10 stappen naar een avontuurlijker leven. Dit kan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *