De eerste podcast is nu live!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Gudrun Ahting over je dromen volgen, de liefde en yoga

Gudrun is een yoga instructeur uit Duitsland die net als ik enkele jaren geleden haar leven volledig overhoop gooide en besloot haar droom te volgen en op avontuur te gaan. Ze is eigenaar van GSI Yoga.

In deze podcast praten we uitgebreid over wat het volledig omgooien van je leven met je doet. Hoe je tot het maken van een dergelijke beslissing komt en wat dan de gevolgen daarvan zijn. Ze vertelt hoe ze vanuit een kantoorbaan in het noorden van Duitsland naar India reisde voor een opleiding tot yoga instructeur, de liefde van haar leven ontmoette en uiteindelijk terecht kwam in het zuiden van Duitsland waar ze haar yoga praktijk opnieuw vanaf nul aan het opbouwen is.

Een hele andere vorm van avontuur deze dus maar hopelijk geniet je van het inspirerende verhaal van Gudrun en inspireren we je om je dromen te volgen!


Volg Gudrun hier:
Instagram
Linkedin

Interesse in de tofe yoga kleding die Gudrun draagt? Deze kun je bestellen via Closh en met de code YOGALOVE krijg je 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Liebe Grüsse aus Österreich!
Ik ben deze week aan het avonturen in Oostenrijk, op uitnodiging van @visitvorarlberg en @landalnl 💙 vandaag leerde ik skiën, morgen ga ik een winterse wandeling doen! 
#avontuulijkevrouwen #avontuur #adventure #visitvorarlberg #ontdeklandal #podcast #skiën
  • Ladies! Hebben jullie je al aangemeld voor de avontuurlijke wandeling met Shanna van @rayuhikeprep en moi op 15 februari? Doen hoor, want het belooft een super gezellige, inspirerende en leerzame dag te worden! Be there! Info via link in bio 😘 
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #wandelen #veluwe #opdeveluwe #outdoorgirls #hiking #arnhem #geldersestreken #adventure #voettochtvoorbereiding
  • *NIEUWE PODCAST*
Nu live: de podcast met @professionalwildchild Zoë - ook bekend van het platform @modernehippies 
Ben jij iemand die:
- Een avontuurlijker leven wil maar met een beperker budget
- Meer tijd offline wil
- Vaker wil kiezen voor een wandeling in plaats van Netflix
Dan is deze aflevering iets voor jou! 
We hebben een tof gesprek over avontuurlijker leven, bewust omgaan met je tijd en uit je comfort zone gaan. Veel luisterplezier! 💜
#podcast #avontuurlijkevrouwen #avontuur #zoevanliere #adventure #comfortzone #duurzaamheid #offline
  • Eén van de vetste hikes in Europa is wat mij betreft de Kungsleden in Zweden. Ik hoop er komende zomer weer een deel van te kunnen lopen. Benieuwd? Ik publiceerde vandaag op We12travel een blog over de etappe van Ammarnäs naar Hemavan. Veel leesplezier! 
#zweden #avontuurlijkevrouwen #adventur #podcast #sverige #kungsleden #outdoorwomen #hiking
  • OMG wat was het koud afgelopen nacht maar ohhh zo bijzonder! Omdat het om 16.00u al pikdonker was kropen we om 19.00u de tent al in. Om 0.00u werden we wakker vanwege het vuurwerk in de vallei om vervolgens stampende elanden om de tent te hebben. Zo vet! 
Ik wens jullie allemaal een avontuurlijk 2020 toe! Er staan in januari en februari weer wat toffe podcast opnamen op de planning (en ik heb er nog twee klaar liggen om te releasen) dus blijf de podcast volgen voor keiveel inspiratie en jouw reis naar een avontuurlijker leven! 💥 
#nye #avontuurlijkevrouwen #zweden #podcast #avontuur #adventure
  • Zo dames dit is waar ik (en mijn vriend) Oud & Nieuw doorbreng. Fijne avond! 💥 
#oudennieuw #2020 #sverige #avontuurlijkevrouwen #avontuur #winterkamperen #zweden

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.