Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Gudrun Ahting over je dromen volgen, de liefde en yoga

Gudrun is een yoga instructeur uit Duitsland die net als ik enkele jaren geleden haar leven volledig overhoop gooide en besloot haar droom te volgen en op avontuur te gaan. Ze is eigenaar van GSI Yoga.

In deze podcast praten we uitgebreid over wat het volledig omgooien van je leven met je doet. Hoe je tot het maken van een dergelijke beslissing komt en wat dan de gevolgen daarvan zijn. Ze vertelt hoe ze vanuit een kantoorbaan in het noorden van Duitsland naar India reisde voor een opleiding tot yoga instructeur, de liefde van haar leven ontmoette en uiteindelijk terecht kwam in het zuiden van Duitsland waar ze haar yoga praktijk opnieuw vanaf nul aan het opbouwen is.

Een hele andere vorm van avontuur deze dus maar hopelijk geniet je van het inspirerende verhaal van Gudrun en inspireren we je om je dromen te volgen!


Volg Gudrun hier:
Instagram
Linkedin

Interesse in de tofe yoga kleding die Gudrun draagt? Deze kun je bestellen via Closh en met de code YOGALOVE krijg je 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Modderpaadjes, I love it! 
Afgelopen woensdag heb ik heerlijk lopen glibberen en glijden op het Graafschapspad. Zijn jullie ook zo’n liefhebber?
#avontuurlijkevrouwen #adventure #avontuur #outdoor #wandelen #graafschapspad #modder
  • Luisteraars ... wisten jullie dat ik Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen op vrijwillige basis doe en er geen geld mee verdien? Sterker nog ... het in de lucht brengen én houden van de podcast kost me maandelijks een X-bedrag. Daarom doe ik een beroep op jullie als luisteraar! 
Draag je de podcast een warm hart toe en wil je helpen om hem in de lucht te houden? Dan nodig ik je uit om een donatie te doen om de kosten die ik maak te kunnen dekken. Denk hierbij aan webhosting, abonnementen, materiaal en reiskosten. 
Met jouw bijdrage kan ik niet alleen inspirerende vrouwen blijven interviewen, maar ook zorgen voor een betere luisterervaring, meer achtergrondinformatie en het runnen van de online community op Facebook. Doneren kan via de link in bio! 
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #podcast 
Foto door @christa_fotografie
  • Wat een knoeperd hè? Bijzonder genoeg waren er afgelopen weekend mensen (met klein kindje) die de hooglanders gingen aaien. Dat is niet okee hoor! Die bij de Posbank zijn misschien gewend aan mensen en ogen wat ‘tam’ maar op andere plekken op de Veluwe zijn ze echt niet zo blij als je dichtbij komt. Gewoon lekker uit de buurt blijven en van een afstandje foto’s maken dus! 
#hooglander #opdeveluwe #avontuurlijkevrouwen #adventure #instaveluwe
  • Yesssss 💪🏼💪🏼 de eerste wandeling voor Avontuurlijke Vrouwen is een feit! Wat was het een super geslaagde dag gisteren! We maakten een prachtige hike van 15km door NP De Veluwezoom, beklommen een oude brandtoren, stonden oog in oog met Schotse Hooglanders die de weg voor ons blokkeerden en leerden hoe om te gaan met uitdagingen op de trail en navigeren. We hopen dat jullie er net zo van genoten hebben van als Shanna en ik (Anto) 💜 
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #wandeling #posbank #opdeveluwe #hiking #outdoorwomen #outdoorgirls
  • Hebben jullie de podcast met Jacoba van @opreismetco al gehoord? Deze superstoere chick liep afgelopen zomer een deel van de beroemde Pacific Crest Trail in Amerika en daar praten we uitgebreid over. Ook hebben we het als Amerika fans over veilig alleen reizen als vrouw in de VS. Nu te beluisteren via de site, Soundcloud, Spotify en je favoriete podcast app!
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #podcast #pct #hiking #amerika
  • Vandaag ging ik even opwarmen voor komende zaterdag! Ik liep etappe 4 van het Graafschapspad, van Mariënvelde naar Doetinchem. 20.4 km in the pocket. Zo veel zin in zaterdag, jullie ook? 💜 
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #adventure #graafschapspad #wandelen #podcast #funinthesun

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.