Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ingrid Romme over kiezen voor de Pacific Crest Trail en mindful wandelen

Ingrid Romme is mindful wandelcoach en gaat net als ik in 2022 een thru-hike doen. Een thru-hike is een trektocht van meerdere maanden en bekende trails zijn bijvoorbeeld de Pacific Crest Trail en de Appalachian Trail. Ingrid gaat in 2022 de PCT doen, ik begin in 2022 aan Te Araroa in Nieuw-Zeeland.

Veel vrouwen dromen over het doen van zo’n hike, maar maken uiteindelijk nooit de stap naar doen. In deze podcast gaan we het met name hebben over hoe je daadwerkelijk de stap zet van ‘dromen’ naar ‘doen.’ Hoe verloopt zo’n proces? Hoe kies je voor jezelf? Ook hebben we het over praktische zaken. Hoe doe je dit als je een relatie hebt? Hoe vlieg je de voorbereiding aan? Waar moet je rekening mee houden? En wat hopen we te vinden op de trail?

Daarnaast hebben we het over mindful wandelen. Ingrid vertelt over haar passie om mensen mee te nemen de natuur in en geeft je enkele tools mee die je kunt inzetten om mindful te gaan wandelen.

Meer over Ingrid:
Chapter You website
Ingrid op Instagram

En verder:
Mijn blog over Te Araroa
Koop mijn e-book hier

Boeken voor avontuurlijke vrouwen

Ook leuk om te luisteren:
#33 Myra de Rooy over Noorwegen in de lengte
#10 Jacoba de Boer over de Pacific Crest Trail en solo reizen als vrouw in Amerika
#6 Linda Bezemer over The Great Himalaya Trail

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *