Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Chantal Smit over op wereldreis gaan op je 46e en werken in Oostenrijk

Chantal Smit is net als ik wereldreiziger. Wij kennen elkaar van Instagram en hebben elkaar afgelopen zomer voor het eerst ontmoet tijdens de bergwandelworkshop. Daar vertelde Chantal mij dat ze toen ze 46 het besluit heeft genomen om op wereldreis te gaan. Ze zegde alles op en vertrok om een avontuurlijk leven te gaan leiden. Hoe kwam het dat ze op haar 46e nog zo’n beslissing nam? En hoe ontstond de wens om te vertrekken? Hoe deelt ze haar leven in en hoe komt ze aan haar inkomen?

Ook hebben we over hoe reizen anders is naarmate je ouder wordt. Slaap je nog in hostels? Ga je nog naar backpacker feestjes? Wat doe je als je alleen bent? En hoe ga je met angsten om? Dat en meer bespreken we in deze aflevering van de podcast.

Chantal deed trouwens ook mee aan de cursus reisbloggen die ik verzorg. Wil je in maart nog meedoen? Check dan hier alle informatie.

Volg Chantal hier:
– Website
Instagram

Ook leuk om te luisteren:
– Danique Erné over avontuur, solo reizen als jonge vrouw en verlies
Erleyne Brookman over alpinisme combineren met het moederschap en een zakelijke carrière 
Tamar Valkenier over haar expedities, angsten, de liefde en het avontuur van het leven

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *