Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Tamar Valkenier over haar expedities, angsten, de liefde en het avontuur van het leven

In deze nieuwe aflevering van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen ga ik in gesprek met überavonturier Tamar Valkenier, die je misschien kent van Floortje aan het einde van de wereld bij Miriam Lancewood.

Tamar reist over de hele wereld om toffe expedities te maken. Soms solo, vaak met ezels, kamelen of andere dieren. Zo trok ze de laatste jaren door Mongolië, Nieuw-Zeeland en Jordanië en staat er voor de komende winter een schaatstocht over het Baikalmeer op de planning. In dit gesprek hebben we het over hoe zo’n idee tot stand komt en hoe het voor te bereiden. Maar we praten ook over angsten, leermomenten, de liefde en hoe ze het vindt om weer even terug te zijn in Nederland. En over het avontuur van het leven. Een inspirerend gesprek met iemand van wie we hopelijk nog veel gaan horen op het gebied van avontuur de komen jaren.


Volg Tamar hier:
Website
Instagram

Ook leuk om te luisteren:
Miriam Lancewood over haar leven in de wildernis van Nieuw-Zeeland
Roanne van Voorst over omgaan met angsten en uitdagingen

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.