Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Danique Erné over avontuur, solo reizen als jonge vrouw en verlies

Danique Erné is een jonge avonturier en reiziger die als missie heeft reizen onder de jongere generatie te stimuleren. Tijdens haar soloreizen merkte ze vaak dat ze op onbegrip en/of verzet stuit van bekenden: waarom zou je alleen reizen? En waarom zo ver? Met haar verhaal in deze podcast probeert ze duidelijk te maken aan niet alleen toekomstige reizigers maar ook de ouders en andere familieleden en bekenden waarom het zo belangrijk is om op avontuur te gaan.

Daarnaast praten we over verlies. Net als ik is Danique haar vader verloren. In Nederland kan ze daar met weinig mensen van haar leeftijd over praten, op reis gaat dit veel beter en komt ze vaak gelijkgestemden tegen die in eenzelfde situatie verkeren. Hoe kan het dat jongeren die een groot verlies hebben meegemaakt op reis gaan? En hoe kom je elkaar tegen?

Ook praten we over reizen tijdens het ziektebed van onze vaders, hoe het voelt om aan de andere kant van de wereld te zijn terwijl hij ziek was en waarom je toch steeds opnieuw de keuze maakt om voor je eigen geluk te gaan en wél op reis te gaan in plaats van thuis te blijven.

Het is een openhartig en ontroerend gesprek geworden, heel veel luisterplezier met deze podcast.

Je kunt Danique volgen op haar Instagram account.

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

  1. Danique onze wereld avonturierster papa Wouter zou trots op je zijn geweest ❤️

Comments are closed.