Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Wanda Catsman over wandeltraining en ondernemen tijdens het corona virus

Wanda is terug in de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen! Ongeveer een jaar geleden was zijn mijn eerste gast en spraken we over veilig alleen wandelen als vrouw. Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn we allebei een nieuw pad ingeslagen. Ik als wandelvlogger, Wanda als wandeltrainer.

Tijdens dit gesprek hebben we het over wandelen en wandeltraining. Wat doet een wandeling met je gezondheid? Hoe kun je door middel van een wandeltraining je techniek verbeteren? Wat zijn de voordelen van wandelen?

Wil jij kans maken op een wandeltraining van Wanda? De winactie staat open tot en met vrijdag 19 juni. Je maakt kans door in je Instagram stories te melden waarom jij de wandeltraining verdient met de #wandeltraining en mention van @wandawandelt en @avontuurlijkevrouwen

Daarnaast hebben we het over ondernemen. Toen wij elkaar jaren geleden elkaar voor het eerst ontmoetten waren we beiden nog in loondienst en hadden wij onze blogs als hobby. Inmiddels zijn we allebei fulltime ondernemer en runnen we meerdere bedrijven en projecten. Benieuwd hoe we dit gedaan hebben en jij dit ook kunt doen? En hoe je de beren op de weg kunt ontwijken? Wij vertellen je hoe je de eerste stappen kunt zetten op weg naar jouw eigen bedrijf (met tips uit eigen ervaring).

Veel luisterplezier!

Ook leuk om te luisteren:
#1 Wanda Catsman over veilig alleen wandelen als vrouw
– #3 Shanna Bussink over de essentie van een goede voettochtvoorbereiding

Volg Wanda hier:
De Wandeltrainer
– Wanda Wandelt website
– Facebook
 Instagram

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.