Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Ilonne Bongers over buitensport, outdoor gear en avontuur in eigen land

Ilonne Bongers is eigenaar van de prachtige outdoorwinkel Bas Buitensport. In deze podcast ga ik op bezoek in Wageningen en met haar in gesprek over het buitenleven, outdoor spullen en micro avontuur in eigen land.

Bas Buitensport is dé outdoorwinkel van Wageningen en richt zich op kleine avonturen en duurzaamheid. Ilonne kan enorm genieten van kleine avonturen zoals de zonsopkomst kijken, kamperen in haar hangmat en het maken van mooie wandelingen. Daarnaast is ze de oprichter van het outdoor magazine Jouw Actieve Natuur.

Ilonne geeft super handige tips over de aanschaf van outdoorspullen. Waar moet je op letten? Waarom is goedkoop vaak duurkoop? En wat zijn alternatieven indien je een beperkt budget hebt? Dit en meer bespreken we in deze aflevering van de podcast!

Aan het einde van de podcast geven we nog een aantal toffe items weg met een winactie. Veel plezier met het luisteren van deze podcast!

Ook leuk om te luisteren:
– #8 Zoë van Liere over avontuurlijk leven, bewust omgaan met je tijd en uit je comfort zone gaan
– #11 Roanne van Voorst over omgaan met angsten

Volg Ilonne hier:
Bas Buitensport website
Jouw actieve natuur website
Facebook
Instagram

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *