Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Sanne van Paassen over topsport, mindset, ondernemen en kleine & grote avonturen

Sanne van Paassen is ex-topsporter, spreker, coach en host van de Peak Performance Podcast. Ik ga bij haar op bezoek in Brabant en we hebben een tof gesprek over haar avontuurlijke leven. Als voormalig topsporter weet Sanne als geen ander hoe belangrijk de juiste mindset is en hoe deze je verder kan helpen met het behalen van je doelstellingen.

Ze geeft waardevolle tips over hoe je optimaal kunt presteren en vertelt waarom het van belang is om op jezelf te vertrouwen. Of je nu op een fiets in de bergen bent of op het Pieterpad loopt, de juiste mindset helpt je enorm mocht je om welke reden dan ook in de kramp schieten.

Ben je ondernemer, dan ga je ongetwijfeld ook van deze podcast genieten. Eén van de uitspraken van Sanne waar we het over hebben is ‘zakelijk winnen zonder privé te verliezen.’ Daarnaast hebben we het over het ondernemerschap, hoe afstand te nemen van social media en hoe in balans te blijven.

Volg Sanne hier:
De Peak Performance Podcast
Sanne van Paassen website
Instagram
LinkedIn

Ook leuk om te luisteren:
#13 Eva Smeele over (wild)kamperen en de Balkan
– #11 Roanne van Voorst over omgaan met angsten

Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Welkom nieuwe volgers! Leuk dat jullie er zijn. Ben benieuwd wat jullie van de podcast, blogs en vlogs vinden, laat het me wegen in de comments.
Ennnn wat deden jullie vandaag? Ik liep zo’n 14 km over het Veluwe Zwerfpad van Garderen naar Putten 💜
#avontuurlijkevrouwen #avontuur #wandelen #adventure #veluwezwerfpad #nofilter
  • De nieuwe vlog en blog staan live! Deze keer wandel ik van Otterlo naar Garderen, een afstand van 26 kilometer ... iets langer dan gepland want uh oh we waren de route kwijt. Benieuwd? Link naar de vlog in bio, vanuit daar bereik je het bijbehorende blog. Het was één van de mooiste etappes van het Veluwe Zwerfpad tot nu toe, vooral het Kootwijkerzand was super mooi. Veel lees/kijk/luisterplezier! 💜
Foto door @saskiavdmeij 
#avontuur #wandelen #avontuurlijkevrouwen #adventure #hiking #instaveluwe #ospreyeurope
  • The only way is up! Ben jij erbij op 13 of 20 juni? Link in bio! 💜
#hiking #bergwandelen #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #podcast
  • Yessss er staat eindelijk weer een nieuwe podcast live. Deze keer een Q&A met vragen van luisteraars. Gestelde vragen zijn onder andere persoonlijke hygiëne op de trail, poepen en plassen in het wild, tips voor reizen (en wonen in) Scandinavië, wild onderweg en ongesteld zijn tijdens je hike. Veel luisterplezier!
#podcast #avontuur #avontuurlijkevrouwen #adventure #lifeonthetrail #jouwactievenatuur #trektochtvoorbereiden
  • Als we niet naar de échte bergen kunnen, dan maar naar de hoogste van Nederland! Aan de wandel in Vaals en omgeving ... heerlijk rustig zo op een maandagochtend buiten de vakantieperiode. Benieuwd hoet het drielandenpunt eruit ziet in corona tijd? Check dan m’n stories 💜
#wandelen #vaals #avontuur #vaalserberg #adventure #hiking #microavontuur
  • Spot het edelhert! Dit en meer in de nieuwste vlog! Ik liep van Otterlo naar Schaarsbergen via de prachtige Hoge Veluwe. Nu te bekijken via de link in bio 💜
#wandelen #avontuur #adventure #podcast #hogeveluwe #vlog #wandelvlog #veluwezwerfpad

Instagram @ avontuurlijkevrouwen

Volg het avontuur!Krijg een berichtje in je inbox bij iedere nieuwe podcast.