Dé Nederlandse inspiratiepodcast voor vrouwen die avontuurlijker willen leven!

Cart

Press Enter / Return to begin your search.

Roanne van Voorst over omgaan met angsten en uitdagingen.

Roanne van Voorst is schrijver, onderzoeker en antropoloog. Ze woonde in sloppenwijken en conflictgebieden en geeft trainingen op het gebied van angst en productiviteit. In haar vrije tijd is ze klimmer.

In deze podcast praten we over angst en hoe hiermee om te gaan. Wat is angst nu eigenlijk? En wat gebeurt er op het moment dat je angst ervaart? Hoe kun je ermee omgaan? Kom je er vanaf, of blijft het altijd onderdeel van jouw leven? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens dit mooie gesprek.

Ik biecht mijn eigen angsten op en we hebben het uitgebreid over onze eigen ervaringen op het gebied van uitdagingen, groei en reizen.

Heb je een angst, in welke vorm dan ook (denk aan: alleen wandelen, enge mannen in het bos, hooglanders, hoogte en meer) dan gaat deze podcast je ongetwijfeld helpen om met een andere blik naar angsten te kijken en er mee om te gaan.


Volg Roanne hier:
Website Roanne van Voorst
Fearlessly Fearful – Overcome your fears
Instagram
Facebook

Bestel hier het boek van Roanne van Voorst over angst:


Wil je de podcast een warm hart toedragen en helpen om hem in de lucht te houden? Dan zou het tof zijn als je een petje af wilt nemen en een kleine donatie wilt doen. Dit kan hier.

  1. Oh wat een vette podcast is dit geworden zeg! Had van mij nog wel langer gemogen, zat zoveel interessants in. En wat cool hoe diep jullie ingaan op die hondenangstvraag van mij. Ga daar zeker ene hoop dingen van uitproberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *